Я шукав якесь красиве рішення цієї проблеми ще чотири роки тому, коли купив Outback 2014 - на ньому теж інтегровані поперечини. Але нічого кращого, аніж підкладати шматки розрізаної вздовж велосипедної камери, я не придумав. Див. мій пост у цій темі:
viewtopic.php?f=11&t=73906Власне, з того часу нічого й не змінилося. Щоразу на початку сезону кладу на поперечини ці саморобні прокладки, а зверху ставлю велобагажники. Варіант цілком практичний, мінуси є два: по-перше, якщо придивлятися, то видно, що це якийсь "колхоз" (але це справді - тільки якщо придивлятися), по-друге - на монтаж двох багажників витрачаю хвилин 20-30 замість двох-трьох. Під час кріплення ці резинки сповзають, треба їх якось притримувати, знаходити поздовжнє положення багажника, щоб адаптер правильно охопив поперечину. Пару міліметрів туди-сюди - і вже не охоплює, там усе дуже щільно. Але якщо ставити один-два рази на сезон - можна пережити.
З нетерпінням чекаю на звіт щодо Bike/Kayak Mounting Clamps E361SAJ801 (E361SAJ800). Якщо вони сумісні з Thule - з радістю відмовлюсь від своїх резинок.
Nazarevych писал(а):Всім привіт. Як хто вирішив проблему кріплення велобагажників на Subaru Outback 2015 - 2017 року?
На даху автомобіля встановлено інтегральні поперечини на які жодне з кріплень компанії THULE / Whispbar не може бути встановлено.
Причина досить банальна - ці виробники орієнтують на власну систему кріплення, тому фіксація відбувається шляхом монтування в поперечини Т - болтів. Звісно на моделях BS - вирізи для них відсутні (
Не вирішує проблему такоє і додатковий комплект перехідників THULE Adapter Kit 8895 так як товщина поперечин не дозволяє нормально закріпити систему.
Screen Shot 2018-05-17 at 11.37.41 PM.png
Screen Shot 2018-05-17 at 11.39.27 PM.png
На американському сайті - parts.subaru.com були знайдені оригінальні перехідники під поперечини Bike/Kayak Mounting Clamps E361SAJ801 (E361SAJ800)
Що дозволяють надійно охопити тонкі поперечини і змонтувати будь яке навісне обладнання.
Screen Shot 2018-05-17 at 11.44.22 PM.png
Замовив на Амазоні 2 комплекти, в кожному по 4 таких кріплення. Як приїдуть будемо розбиратися з THULE багажником)