Модератор: Dr.House
AndreyS писал(а):Так а что вы хотите конкретно сравнить ил ивыяснить этими анализами, с какой вязкостью лучше масло для вашего мотора или именно производитель ?
Если именно производитель то думаю получиться потому ка кпакеты присадок у всех разные и тут их долговечность может отличаться.
трансфер писал(а):AndreyS писал(а):Так а что вы хотите конкретно сравнить ил ивыяснить этими анализами, с какой вязкостью лучше масло для вашего мотора или именно производитель ?
Если именно производитель то думаю получиться потому ка кпакеты присадок у всех разные и тут их долговечность может отличаться.
аналізи я роблю суто для себе, тому що мені ця тема дуже подобається, виробників не порівнюю. в мене дві автівки, всюди шелл, різний. зараз для субару зупинився на петронас 0/20. дуже довго вивчав зміст та аналізи різних виробників саме 0/20. хотів попробувати мобіл або фукс. конский цінник по за 3000грн. зупинив. петронас мене повність по показникам влаштував і ціна приємна. при тому що реально купити в нас 0/20 не так вже і просто) шелл 0/20 нажаль не постачається офіційно, привезти можна тільки з Польші, але ціна не приємна буде.
а так, просто хочу попробувати і опреділити, як працює в еже 0/30 і 0/20. можу тут викласти результати, може кого зацікавить
трансфер писал(а):равенол ніби-то непогане масло, правда у нього показники міняють від партії до партії. в мене немає надійних постачальників равенолу. в сша топ 1 по 0/20 мобіл 1 та шелл SN.
трансфер писал(а):дякую за ссиль. 1037грн. за 5 л. непогана досить ціна. петронас трохи дешевше мені виходить 750грн. за 4л. і воно дійсно в вільному доступі? бо петронас я очікував два тижні. а шелл в Україні ви не знайдете не тільки в Київі. офіційно він не постачається і не буде.
Dimon8787 писал(а):Ув. форумчане! Интересует такой вопрос! Какой интервал замены масла Red Line и Motul 300V? Можно ли на нем как на обычном масле отъездить 7-8 тысяч или оно подлежит замене через 3-5 тысяч? Езда планируется не по треку, не гоночная, но иногда быстрая и резкая!
Спасибо!
sub__zero писал(а):Привіт. Підкажіть, яке масло і якої марки краще лити в Legacy 2010 2.0 diesel універсал? І можливо відразу підкажете перевірені магазини?
Дякую.
sub__zero писал(а):Привіт. Підкажіть, яке масло і якої марки краще лити в Legacy 2010 2.0 diesel універсал? І можливо відразу підкажете перевірені магазини?
Дякую.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0