[quote="Andr3y"]tarasta2
Я на Україні народився і виріс, тому рідну мову знаю, навідміну від росіян )))[/quo
як на мене,хо4 на ідиші,аби людина хороша була
Модератор: Orest
Andr3y писал(а):tarasta2
Я на Україні народився і виріс, тому рідну мову знаю, навідміну від росіян )))
Orest писал(а):Andr3y писал(а):tarasta2
А чому ми це тільки взнаєм зараз? Он Перович клацаэ вже давно , бери приклад.... А сусідів ми завжди раді бачити і показати свою ввічливість, щоб зруйнувати міф про БАНДЕРІВЦІВ З АВТОМАТАМИ
GTI4*4 писал(а):Orest писал(а):Andr3y писал(а):tarasta2
А чому ми це тільки взнаєм зараз? Он Перович клацаэ вже давно , бери приклад.... А сусідів ми завжди раді бачити і показати свою ввічливість, щоб зруйнувати міф про БАНДЕРІВЦІВ З АВТОМАТАМИ
Ти за автомати тихенько,нерозкривай всі карти)))
четыре писал(а):весело с вами) понимаю, что вы пишите, но только если долго вглядываться в слова)) со мной переводчица будет, так что я спокоен)
присмотрел в гугле Пивной сад, Кумпель, Кабинет, Вареники, Сим поросят, Гасова лямпа, Рыжий кот) что из этих достопримечательностей стоит посетить?) ну, и ваш клуб-ресторан, где нужно пароль при входе говорить)
телефоны клубней выписал, буду звонить и приглашать на встречу) или сюда буду постить)
KUCH писал(а):На все решту, часу б не тратив.
Эсли кушать пару дней в одно место полюбому нужно будет ходить ))))))четыре писал(а):KUCH писал(а):На все решту, часу б не тратив.
спасибо! просто придется где-то кушать пару дней, а в одно место не охота ходить)
Orest писал(а):Andr3y писал(а):tarasta2
Andr3y писал(а):Orest писал(а):Andr3y писал(а):tarasta2
Бо російською володію краще )))
Andr3y писал(а):Orest
Так у нас місто російськомовне. 60% розмовляють російською, 39% жахливим суржиком і 1% українською.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1