Врач ортодонт

Киевский филиал Клуба

Модератор: Vazza

Re: Врач ортодонт

Сообщение Арт » Ср ноя 27, 2013 08:30

написал лс
  • 0

GL+LS+GS=12.8L
Арт

Сообщение VIKON » Ср ноя 27, 2013 10:06

Арт писал(а):написал лс

спс ответил
  • 0

vi_kon@bigmir.net м.095-094-86-13

Найбільшою трагедією України є те, що нею керують люди, яким вона абсолютно не потрібна - М.Грушевський(с.) ;)
VIKON

Сообщение Софія » Ср сен 10, 2014 20:27

Всім вітання! Мене звати Софія. Я давно, ще з мамою ходила лікувалася у старшого лікаря ортодонтна вул. Хімічній (його прзвище не пам'ятаю). Носила довго пластинки, біля 3 років, які часто ламалися, після чого вони мені надоїли і я їх скинула. В результаті полікувалася наважно :-( Коли закінчила вуз, тоді вирішила поставити брекети, щоб порівняти зуби - бо вже були дуже криві. Подруга порадила ортодонта Васильціва Максима Леонідовича, в якого сама лікувалася і була задоволена , як лікарем так і результатом (його номер 0677257205). І дійсно , ми вже давно з нею дружемо - тому я сама бачила , як помінялася її посмішка в значно кращу сторону. Тому і я вирішила звернутися до нього в четверту стоматологічну поліклініку, що на вулиці Симоненка 6а. Прийшла на безкоштовну консультацію, ортодонт мені все розповів і детально розтлумачив. Бесідою залишилась задоволена. Єдиний мінус - порекомендував мені видалити останні восьмі зуби мудрості - бо вони погіршували всю картину лікування. Але я погодилася і тому після видалення чотирьох зубів - я поставила металеві бректи Кенона (якісь модні і дуже перспактивні) . Спочатку зуби боліли 2 дні, але терпимо. Десь раз на місяць ходила на підкручування і заміну дротів. (добре що це все безкоштовно було). Проносила бректи 1рік і 2 місяці - все стало на місце і порівнявся прикус. Зразу після знятих брекетів мені Максим леоніович поставив прозорі капи, щоб зафіксувати прикус. Я їх носила ще 9 місяців - потім скинула і все класно з моїми зубами . ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі лікарю за мою нову привабливу посмішку. (до речі знайшла собі нового чоловіка і ми будем брати шлюб, він був зачарований моєю прекрасною усмішкою.) Ось така моя щослива історія ортодонтичног олікування. :-)
  • 0

Софія

Сообщение Mraks » Ср июн 04, 2025 05:11

И мне нужен тоже
  • 0

Mraks

Сообщение Mraks » Ср июл 09, 2025 15:34

Мрієте про надійне та довговічне рішення замість знімних протезів? На сайті можна знайти вартість встановлення зубних імплантів https://citysmile.com.ua/uk/implantatsiya/ і ви знайдете інформацію про сучасні методики імплантації зубів та варіанти фінансування. Лікарі клініки City Smile застосовують безболісні технології та мінімізують реабілітаційний період, щоб ви могли швидко повернутися до звичного життя. Зручно, що прямо на сайті можна записатися на консультацію та отримати попередній план лікування.
  • 0

Mraks

Пред.

Вернуться в Киев